Autoxo sport

Vi har en eksklusiv samarbeidsavtale med Autoxo Sport

Autoxo Sport er videreføringen av Autostrada Sport, som ble stiftet i 2005 med grunnleggende lidenskap for italienske biler. Norges eneste autoriserte Ferrari verksted, og har også agenturet på Ferrari i Norge. Dette gjør at Autoxo Sport er den eneste leverandøren i Norge som kan levere deg en ny Ferrari bestilt på dine spesifikasjoner - i ditt navn. Du kan via Autoxo Sport designe bilen din i Maranello; enten igjennom det ordinære Atelier programmet, eller du kan ta den helt ut og legge besøket innom Ferraris sagnomsuste Tailor Made avdeling. Tailor Made representerer det ypperste innen personalisering, og det er rett og slett ingen begrensinger på hva du måtte ønske. Har du en drøm om å bli Corse Clienti kunde hos Ferrari, med deltagelse på banekjøringskurs eller andre baneaktiviteter organisert som kun Ferrari kan best - så er Autoxo Sport kanalen inn dit for deg som norsk kunde. I løpet av 2018 vil hele 4 norske Ferrari 488 Challenge delta i Ferrari Challenge Club gentlemansserien, der det er et øvrig tak på 30 biler. Autoxo Sport kan også assistere deg med eldre biler og formidle kontakt hos Ferrari Classiche både i Italia og kontor i England.

Som medlem av Ferrari Owners Club Norway får du egne priser på intervallservice og deler ved fremvisning av gyldig medlemskort. Dette tilbudet gjelder alle Ferrarimodeller, ikke bare de nyeste og raskeste. 15% rabatt på arbeid, og 10% rabatt på deler. I tillegg vil du som medlem inviteres til eksklusive førvisninger og lanseringer av Ferrari sine nyeste modeller, og egne temakvelder kun for medlemmer i Ferrari Owners Club Norway.

En Ferrari er et mesterverk, og det kreves unik spisskompetanse for å korrekt behandle mesterverkene våre. Igjennom regelmessig kursing og oppdatering av deres internkompetanse hos Ferrari, sørger Autoxo Sport for at vi har en entusiastisk aktør som kan tilby denne kompetansen på norsk jord. 

  • Kundemottak Espen Weldingh / 66 77 51 72 // espen@autoxosport.no

  • Kontaktperson Herman Smidt / 954 45 420 // herman@autoxosport.no

Se Autoxo Sport sitt nye og brukte Ferrari-utvalg her

27500146_2016690831911242_4504249920212581970_o.jpg