Ferrari Owners Club Norway er den eneste offisielle Ferrariklubben i Norge.

Dette betyr at det er krav til nåværende eller tidligere eierskap av en Ferrari for å bli tatt opp som medlem. Klubben ble stiftet av Tron Obrestad på Nærbø i 1999, og fikk offisiell godkjenning fra Ferrari Owners´ Club Coordination i 2005. Som offisiell Ferrari Owners Club er vi pliktig til å følge Ferrarifabrikkens strenge retningslinjer for opprettholdelse av en godkjent Owners Club. Dette innebærer blant annet at utvalgte representater fra klubbens styre hvert år har et årsmøte med Ferrari i Italia, og at vi hvert år sender inn årsrapport om våre aktiviteter til Ferrari for gjennomgåelse. 

Det er gjennom en slik unik egenart vi har troen på at medlemskap i Ferrari Club Norway vil komme deg som Ferrarieier til gode.

Vårt mål som klubb er å dyrke et positivt og seriøst Ferrarimiljø i Norge. Mer enn noe annet, så er kanskje Ferrari Owners Club Norway et sosialt verktøy, der entusiaster med delt lidenskap kan danne livslange vennskap i fantastiske omgivelser. Per dags dato har klubben hovedvekt i Rogaland og Østlandet. I vår klubb er det ingen bastioner eller forskjellsinndeling, våre medlemmer er fra 21 år gamle og oppover. Alle stiller likt hos oss, og alle har samme mulighet til å påvirke og ha innflytelse i formingen vår klubb og kultur. Ferrari Owners Club Norway er tuftet på mottoet "Passion is Shared - Taste is Individual". Felles er altså lidenskapen for det vi mener er verdens mest fantastiske ingeniørkunst, utover det har vi medlemmer fra et mangfold livsveier og bakgrunner. Noen kan mye, andre kan mindre. Noen kjører fort, andre ikke fullt så fort. Det er ikke det vi måler - vi verdsetter lidenskap. Sammen kjører vi for under banneren "Creating Memories".

Ferrari anser medlemmene i en Owners Club som merkets ambassadører, og det er noe vi med stolthet jobber for å rettmessig kunne titulere oss som.

Fokuset til Ferrari Owners Club Norway ligger på bruken av bilen. Dette innebærer at vi ofte drar på kjøreturer sammen - både innenlands og utenlands. Ferrari Club Norway er godt kjent for vår årlige Tour d Italia, en pilegrimsferd tilbake til galskapens fødested - Maranello. På turen drar vi ofte innom og deltar på aktiviteter med de lokale klubbene, får med oss Alpepass og andre uforglemmelige severdigheter. For de av oss som kjenner seg igjen i beskrivelsen "Tifosi", så hender det at man får med seg et Formel 1 løp på veien nedover også. Ferden kulminerer med at vi parkerer innenfor den legendariske fabrikksporten i Maranello, før vi begir oss ut på en fabrikksomvisning for å få siste innsprøytning med Italofil Galskap.  

Det å eie en Ferrari i seg selv er fantastisk, men det er lett å glemme at eierskapet videre er en fantastisk inngangsbillett til et hav av opplevelser og erfaringer sammen med andre som deler entusiasmen og lidenskapen. Ferrari Owners Club Norway drives på frivillighet og dugnadsånd. Det er ingen som tar utbytte eller økonomisk kompensasjon fra klubben iblant våre medlemmer. Sammen skal vi ha det ubeskrivelig morro og ubeskrivelig opplevelsesrikt!

velkommen og Forza Ferrari

Hilsen oss i Ferrari Owners Club Norway